Janny en Mia's afvalrace

Onlangs ging Janny Klein in het programma Life is Beautiful een uitdaging aan met Momentum coach Mia Jonkman, namelijk 14 kilo (!) afslanken. Janny heeft alles al eens geprobeerd en is nu vastbesloten om af te rekenen met haar overgewicht. Benieuwd hoe het haar vergaat? Lees verder of bekijk het fragment uit de uitzending hier: http://lib-tv.nl/afslanken-met-momentum-4/

De uitdaging
Janny probeert al jaren gewicht te verliezen, maar tot dusver zonder (blijvend) succes. Terwijl ze eigenlijk helemaal niet zo ongezond leeft! Coach Mia Jonkman ging de uitdaging graag aan en dus startte Janny zo'n 4 weken geleden met het Momentum Lifestyle Programma.

Janny wil van 83.9 naar 70 kg. 14 kilo dus, een behoorlijke uitdaging. De eerste 6.6 is er inmiddels af. Hoe ze het ervaart tot nu toe? Janny: "De eerste week was even doorbijten, maar daarna ging het min of meer vanzelf! Ik eet veel wokgerechten en zelfs uit eten gaan past prima binnen het programma. Elke chef wil wel een salade met de dressing apart serveren. Het is sowieso heel goed in te passen in mijn sociale leven. Ik sport er zelfs bij en voel me supergoed!"

Vetverbranding
Waarom een 'lastige' eerste week? Sommige mensen ervaren een soort gewenningsperiode. Janny heeft al veel geprobeerd, maar de vetverbranding kwam moeilijk op gang. Terwijl ze eigenlijk best gezond leeft! De lever moet leren zelf energie te maken uit vet. Daarnaast wordt vet gemobiliseerd door de supplementen die bij het programma horen (Carnitrin en Multi Vita), waardoor het beschikbaar is voor verbranding. Janny is heel tevreden met het resultaat. Janny: halverwege en het kost me nauwelijks moeite. Voel me gewoon heel goed."
Mia: "die 14 kilo gaan we zeker halen!"

Bekijk het fragment hier: http://lib-tv.nl/afslanken-met-momentum-4/

Aanstaande zondag om 11.00 is Momentum wederom te zien in het programma Life is Beautiful, deze keer met Momentum coach Kerstin Willems van Rehmed, Praktijk voor Natuurgeneeswijzen & Gewichtsbeheersing!

Stay Tuned!


Oudere posts Nieuwe posts