Veelgestelde vragen over het Momentum® Lifestyle Programma

Ja, de voedingssupplementen en het dieet zijn geschikt voor vegetariërs. Wel willen we opmerken dat het dieet meer creativiteit en doorzettingsvermogen vergt, in het bijzonder voor veganisten en vegetariërs die geen vis eten.

Ja, tijdens de dieetfase wordt er geen gebruik gemaakt van melkproducten. In fase 2 en 3 mag je melkproducten gebruiken, maar deze worden niet voorgeschreven in een dieet.

Dit moet per persoon worden beoordeeld en wordt besproken tijdens het intakegesprek met je coach. Over het algemeen is het geen probleem, maar het kan zijn dat je de dosering moet aanpassen. Bespreek dit altijd goed met je Momentum® coach en je huisarts/behandelend arts.

Nee, het Momentum® programma bevat geen ingrediënten die van invloed zijn op de werking van anticonceptie middelen.

Nee, het Momentum® programma maakt alleen gebruik van natuurlijke bestanddelen en maakt geen gebruik van hormonen of chemische bestanddelen.

Niet via de voeding, maar het is juist de bedoeling dat je lichaam door nauwelijks vet en koolhydraten te eten - zoals tijdens de dieetfase - slim overschakelt van een koolhydraat- verbrandende stofwisseling naar een vetverbrandende stofwisseling. De calorieën die je dus niet via je voeding binnenkrijgt, haal je uit je vetreserves. Dit wordt ketose genoemd, een stadium waarin het lichaam de benodigde energie (calorieën) verkrijgt uit het verbranden van de eigen vetvoorraad. De calorieën die je dus niet uit je voeding krijgt, haal je uit je eigen vetreserves.

Het is onmogelijk om het exacte aantal kilo’s te voorspellen. Dit is persoonsafhankelijk en hierbij spelen verschillende factoren een rol (geslacht, leeftijd, startgewicht, fysieke activiteit etc.). Een Momentum® coach kan je meer inzicht geven in jouw persoonlijke doelstellingen.

Alles wat je wel en niet mag eten tijdens de dieetfase wordt goed omschreven in het 3 Fasenplan, welke je krijgt bij aanschaf van het Momentum® lifestyle programma. Tevens ontvang je een handig boodschappenlijstje en een dieetoverzicht waarin precies wordt aangegeven wat je wel en niet mag eten tijdens de dieetfase. Voor vragen over het dieet kun je ook bij je coach terecht.

Wanneer je het Momentum® programma aanschaft via onze webshop op deze site, betaal je de aangegeven prijs van € 195,-. Wanneer je het programma bij een Momentum® verkooppunt koopt, kun je voor de prijs contact opnemen met de desbetreffende coach. Als fabrikant van Momentum® kunnen wij wettelijk namelijk alleen adviesprijzen geven aan onze verkooppunten. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de coach en de service die hij/zij biedt bij het Momentum® programma.

Wanneer je het Momentum® programma aanschaft via onze webshop op deze site, ontvang je een mailtje waarin we je vragen om je gewenste startdatum in te vullen. Nadat je een startdatum hebt gekozen, zorgen we ervoor dat je tijdens de Dieetfase elke dag een mailtje ontvangt met informatie, tips, recepten en motivatie. Bij vragen kun je altijd bij ons terecht via info@mijnmomentum.nl. Ook beantwoorden we vragen via facebook en instagram. Wanneer je het Momentum®  programma via een van onze verkooppunten aanschaft, is het afhankelijk van de coach welke begeleiding er wordt geboden. De meeste coaches bieden wekelijks persoonlijke begeleiding met een weegmoment, uitleg en motivatie. Sommige coaches bieden ook telefonische en/of mailbegeleiding aan. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met de desbetreffende coach.