Momentum coach aan het woord

Momentum coach aan het woord

Kerstin Willems, eigenaresse van Praktijk Rehmed is al jarenlang Momentum Coach en heeft al veel mensen geholpen bij het bereiken van hun streefgewicht en wel op geheel eigen wijze. Haar credo?

"De enige kracht die u nodig heeft, is de wilskracht om te beginnen."

Klink goed toch? Onlangs was ze gast bij RTL's Life is Beautiful om te praten over haar unieke werkwijze. Ze legt onder andere uit hoe zij in haar praktijk de combinatie van het Momentum Lifestyle Programma en energetische behandelingen toepast. De kracht van deze combi? Kerstin: "Momentum is een mooi supplement op het lichaam, terwijl energetische behandelingen in de vorm van healing juist werken op de geest. Door het proces van ontgifting van lichaam en geest wordt het zelfherstellende vermogen geactiveerd. Door middel van healing - een behandeling van energielichaam van de mens, ook wel aura genoemd - gaat de energie beter stromen. De vetverbranding en zuivering komen beter tot stand, dankzij een 100% natuurlijk proces."

Kerstin past het Momentum programma overigens niet alleen toe bij mensen met overgewicht, maar helpt eveneens mensen met pijnklachten van bijvoorbeeld reuma. Kerstin: "Door het opruimen van de afvalstoffen nemen de klachten af. Op deze manier help ik ook mensen met huidklachten, zoals exzeem. Voorop staat het blijvend resultaat en door lichaam én geest aan te pakken, werk je heel gericht toe naar dat resultaat."

Veel mensen weten de weg naar Kerstin's praktijk inmiddels te vinden. Mensen komen voornamelijk via via bij haar terecht , want zien is uiteindelijk geloven.

Ben jij nieuwsgierig naar Kerstin?
Bekijk hier het fragment uit Life is Beautiful via http://bit.ly/1ptweOP


Oudere posts Nieuwe posts