Momentum coach Mia Jonkman vertelt in 'Life is Beautiful'

Momentum coach Mia Jonkman vertelt in 'Life is Beautiful'

Er is superenthousiast gereageerd op Momentum in het RTL4 programma Life is Beautiful en dus kon een vervolg niet uitblijven. In de uitzending van 10 augustus vertelt Patricia over haar ervaring met Momentum (-21 kg!!) en gaat Momentum coach Mia Jonkman aan de slag met Janny, die 10 kg wil afvallen en alles al eens heeft geprobeerd.

Wederom stroomden de reacties op de uitzending binnen. Mensen waren onder de indruk van Patricia die met een Momentum kuur 21 kilo in 4 maanden tijd van zich af wist te schudden. Dat is inmiddels 2 jaar geleden. Patricia: "Ik had een hoge bloeddruk en zat niet lekker in mijn vel. Ik wil nooit meer in het oude patroon vallen..."

Coach Mia Jonkman is ervan overtuigd dat het Janny ook gaat lukken. Mia: "Janny eet op zich gezond en beweegt genoeg, maar mis waarschijnlijk net de sleutel om over te gaan van een koolhydraatverbranding naar een vetverbanding... We gaan eens rustig samen zitten om een plan te maken en dan gaan we het gewoon doen..!"

Uitzending gemist? Zaterdag 16 augustus wordt deze nog eens herhaald, maar het fragment is tevens terug te zien via deze link: http://bit.ly/XoNL3g

De volgende aflvering van Momentum in Life is Beautiful wordt uitgezonden op zondag 17 augustus rond de klok van 11.00.

Stay Tuned!


Oudere posts Nieuwe posts