Lasagna di Famiglia

Lasagna di Famiglia

    Lasagne zoals m’n familie ‘m maakt: met heel veel groenten. Heerlijk samen aan tafel, en ook nog eens geschikt voor Fase 1! Het recept is voor zes personen, maar als ie niet op gaat, is het een ideale lunch voor de volgende dag.

    Bereidingstijd

    • 1,5 uur

    Ingrediënten (6 personen)

    • 6 hele eieren
    • 4 eiwitten
    • 1 bloemkool
    • 3 courgettes
    • 3 aubergines
    • 6 grote tomaten
    • 3 uien
    • Herbes de Provence (Provençaalse kruiden)
    • Knoflook (granulaat of heel fijn gesneden vers)
    • Zout & peper naar smaak

    Bereidingswijze

    Kook en pureer de bloemkool, en laat het afkoelen. Snijd alle andere groenten in dunne plakken. Grill de aubergine plakken totdat ze helemaal gaar zijn. Klop de eieren en de eiwitten los in een kom. Wanneer de bloemkool wat is afgekoeld, roer je de eieren en eiwitten, Herbes de Provence, knoflook, zout en peper erdoorheen.

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Bouw de lasagne op door een laag aubergines, courgette, tomaat, ui op de bodem van een ovenvaste schaal te leggen. Schenk hierover de helft van het eimengsel. Herhaal deze stap. Zet de lasagne vervolgens drie kwartier in de oven. Eet smakelijk!

    Afslanken en lekker eten met Momentum

    Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.



    Oudere posts Nieuwe posts