Verse bladspinazie met sappige cherrytomaatjes, knoflook, gebakken uitjes en malse kipfilet
💡 Recept uit Fase 1: Dieetfase van het Momentum Lifestyle Programma.
Dit bewuste en voedzame recept combineert de frisheid van spinazie met zoete cherrytomaatjes en voegt diepte toe met knoflook en ui. De kipfilet maakt het geheel compleet, zorgt voor eiwitten en maakt dit gerecht perfect voor elke dag. Eenvoudig te maken en vol van smaak
Bereidingstijd
- 20 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- 200 gr kipfilet
- 300 gr spinazie vers
- 1 rode ui
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- 1 teen knoflook
- Peper
- Zout
- Water
Dit heb je nodig...
- Knoflookpers
- Mes
- Snijplank
- Spatel
- Wok
Bereidingswijze
- Snijd de kipfilet in kleine blokjes, en kruid met peper en een snufje zout.
- Snijd de rode ui in dunne ringen, halveer de cherrytomaten en pers de knoflook.
- Schroei de kipfilet in een wok dicht op hoog vuur, en voeg vervolgens de bladspinazie, uienringen en knoflook toe. Blijf omscheppen en zet na 30 seconden het vuur lager.
- Voeg vervolgens de cherrytomaten toe, eventueel met een klein beetje water, en wok het geheel zo`n 5 minuten op laag vuur.
- Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 2 borden.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.