Nieuw momentum supplements

Nieuw momentum supplements

Gezond, vers en gevarieerd eten; we weten allemaal wel dat het essentieel is voor je gezondheid. Keep up the good work, kunnen we dus alleen maar zeggen. Maar soms kun je simpelweg wel wat extra's gebruiken en met de juiste suppletie kun je eventuele tekorten eenvoudig aanvullen. Een beetje van jezelf en een beetje van Momentum dus...

Zo is Momentum Multi Vita een breed vitaminen- en mineralencomplex met een rijke dosering van o.a. vitamine A, B6, B12 en C. Onderdeel van het Momentum Lifestyle Programma, maar ook heel goed los te gebruiken. Een goede multivitamine kan immers nooit kwaad!

Wil je op je gewicht letten en je vetverbranding een boost geven? Dan is Momentum Carnitine - met als basis Acetyl-L-Carnitine - een goede keuze. Perfect tijdens fase 2 en 3 van het programma, maar ook heel goed los te gebruiken.

Momentum Q10 is er voor mensen die wel wat extra energie kunnen gebruiken. Bovendien is de beschermende werking van Q10 de reden dat dit bestandsdeel zoveel wordt gebruikt in gezichtsverzorging en cosmetica.

Het meest exclusieve supplement uit de lijn is Momentum Antioxidant, met onder andere een hoge dosering R-alfaliponzuur (werkt ontstekingsremmend en maakt diverse vrije radicalen onschadelijk).

Tot slot is er Momentum Magnesium. Magnesium wordt ook wel het 'anti-stress mineraal' genoemd, omdat het de helpt bij ontspanning en vermoeidheid.

Kortom; stuk voor stuk hoogwaardige supplementen die met zorg en kwaliteit zijn samengesteld. Daar zijn we trots op! Meer productinformatie vind je hier op de site, maar je kunt ook altijd terecht bij een Momentum Coach.


Oudere posts Nieuwe posts