Wijn drinken voor het goede doel

Wijn drinken voor het goede doel

Wijn drinken voor het goede doel; als dat geen win-win is! Onder de naam STOP Tetanus willen de leden van Kiwanis Club Almelo iets doen tegen Tetanus, een ziekte die verantwoordelijk is voor de pijnlijke dood van 60.000 baby’s en een groot aantal vrouwen elk jaar. Met slechts 3 simpele vaccins (!) met een totaalwaarde van € 1,32 is zowel een moeder als haar ongeboren kind beschermd tegen deze verschrikkelijke ziekte en daarom gaat Kiwanis hand in hand met Unicef de strijd aan om deze ziekte definitief de wereld uit te helpen.

Het Stop Tetanus Project - een initiatief van Kiwanis International en UNICEF – streeft ernaar deze ziekte  voorgoed uit de wereld te helpen. Met een unieke wijnactie wil Kiwanis Club Almelo daar graag haar steentje aan bijdragen. De club heeft een mooi wijnassortiment samengesteld en door een fles te kopen draagt u bijna 6 tetanus vaccins bij aan het goede doel. Doneren door de meest heerlijke wijnen in te kopen dus. De volledige marge gaat naar dit goede doel.

“Een opwindende mogelijkheid, als je er goed over nadenkt”, zegt Jan Spil, coördinator van het Stop-Tetanus project Almelo. Wij zijn erg enthousiast over onze partner UNICEF . Met een bedrag van 80 miljoen kunnen we deze ziekte van de aardbodem vegen en dat maakt dit een concreet en inspirerend project.”

Wil jij ook je steentje bijdragen? Dat kan en wel op een bijzondere manier. Je kunt namelijk doneren door wijn te kopen.. Voor meer informatie over dit bijzondere project en voor een bestelformulier kun je terecht op www.kiwanis.nl/almelo/wijnen. Bestellingen kunnen rechtstreeks worden geplaatst via info@deprinsen.nl


Oudere posts Nieuwe posts