Courgette en artisjokharten (bijgerecht)
Bereidingstijd
- 25 minuten
Ingrediënten (4 personen)
- 1 bakje kastanjechampignons (250 gr), gehalveerd
- 1 potje artisjokharten (+/- 200 gr)
- 1 courgette
- 1 el gedroogde oregano
- 1 bakje cherrytomaten (250 gr), gehalveerd
- 50 gr pijnboompitten
- 4 el olijfolie
- Peper en zout
Dit heb je nodig...
- Grillpan
- Mes
Bereidingswijze
Verhit alvast de grillpan. Doe vervolgens de champignons in een schaal en besprenkel met 2 el olie. Schep om en bestrooi met peper en eventueel zout. Gril de champignons 4 minuten, keer halverwege. Snijd ondertussen de courgette in plakken van 1 cm en besprenkel ze met 2 el olie. Schep om en bestrooi met de oregano en eventueel peper en zout. Gril in één of twee porties in 3 minuten beetgaar. Keer halverwege. Halveer daarna de artisjokharten en meng ze met de tomaten. Rooster de pijnboompitten in een koekenpan zonder olie of boter in 3 min. goudbruin. Schud regelmatig om. Schep tenslotte alle groenten door elkaar. Eet smakelijk!
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.