Courgette stoofpotjes

Courgette stoofpotjes

    Die ronde bolcourgettes zijn ideaal om als eetbaar stoofpotje te gebruiken. En het ziet er nog eens leuk uit!

    Bereidingstijd

    • 40 minuten

    Ingrediënten (2 personen) 

    • 4 ronde courgettes
    • 200 gram gehakt
    • 2 uien (gesnipperd)
    • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
    • 2 tomaten (in blokjes)
    • 1 paprika (in stukjes)
    • 150 ml tomatenpuree
    • 1 tl kaneel
    • 1 tl ras el ranout
    • Versgemalen peper en zout

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Hol de courgette uit en smeer met peper en zout de binnenkant in. Zet de courgettes 20 minuten in de oven. Rul het gehakt in een pan met anti-aanbaklaag. Voeg de groenten, kruiden en tomatenpuree toe en laat het garen. Schep het gehakt mengsel in de courgettes en bak dan nog 15/20 min. in de oven af.

    Afslanken met Momentum?

    Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

     


    Oudere posts Nieuwe posts