Crunchy Havermout met fruit uit de oven

Crunchy Havermout met fruit uit de oven

Havermout in de ochtend is altijd een goed idee! En om de variatie erin te houden, kiezen we deze keer voor een variant uit de oven. Echt het proberen waard, en zo klaar!

Ingrediënten (1 persoon)

  • 1 rijpe banaan
  • 1 appel
  • 10 el havermout
  • Handjevol blauwe bessen en/of frambozen (diepvries, bio!)
  • Kokosolie
  • Kaneel
  • 200 ml water

Bereidingswijze

Plet de banaan in een vuurvaste kom of pan en roer daar 10 eetlepels havermout doorheen. Snij de appel in kleine stukjes en voeg toe aan de havermout. Voeg vervolgens de blauwe bessen en/of frambozen toe, eventueel rechtstreeks uit de diepvries (zonder te ontdooien). Doe er 2 theelepels kokosolie en 200 ml water bij. Zet het mengsel zo’n 15 minuten op 180 graden in een voorverwarmde oven, en klaar is je gezonde ontbijt! Strooi er eventueel wat kaneel overheen voordat je het opdient. Voordeel: kaneel zorgt voor een langzamere opname van de koolhydraten.

Enjoy! 🙂

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts