Gegrilde kabeljauw met tomatensalade

Gegrilde kabeljauw met tomatensalade

Bereidingstijd

  • 20 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gr kabeljauwfilet
  • Peper, zout, paprikapoeder
  • 500 gr tomaten, in partjes
  • 1 rode paprika zaadlijsten verwijderd
  • ½ komkommer geschild
  • ½ el gedroogde oregano
  • Momentumdressing (naar smaak)
  • Citroen (naar keuze)

Dit heb je nodig...

  • Grillpan
  • Mes
  • Anti-aanbakspray

Bereidingswijze

Verwarm de grillpan met de anti-aanbakspray. Wrijf de kabeljauw in met peper, zout en paprikapoeder, en grill de vis aan beide kanten bruin en in +/- 7 min. gaar. Snijd de paprika in dunne ringen en de komkommer schuin in plakjes. Schep de tomaten, paprika, komkommer en de dressing door elkaar en strooi de oregano erover. Serveer de vis met eventueel een partje citroen en de salade.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts