Gegrilde kogelbiefstuk met cherrytomaten, champignons en sperziebonen

Gegrilde kogelbiefstuk met cherrytomaten, champignons en sperziebonen

Bereidingstijd

  • 25 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 300 gr kogelbiefstuk
  • 250 gr sperziebonen
  • 1/2 bakje cherrytomaatjes
  • 1/2 bakje champignons
  • 1 teen knoflook
  • 1 runderbouillonblokje
  • 2 el olijfolie
  • Peper
  • Zout

Dit heb je nodig...

  • Grillpan
  • Knoflookpers
  • Mes
  • Pan
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Wok

Bereidingswijze

Zet water op met een blokje runderbouillon en kook de sperziebonen in circa 5 minuten beetgaar. Zet intussen een wok op hoog vuur en bak de champignons (in vieren gesneden) en knoflook (geperst of gehakt) kort aan in olijfolie. Voeg de gekookte sperziebonen en cherrytomaten toe als de champignons al goudbruin zijn en wok op laag vuur even door. Kruid intussen de kogelbiefstuk met peper en zout, schroei op hoog vuur in olijfolie dicht in een grillpan en bak vervolgens op laag vuur om en om tot ze rosé zijn. Verdeel de biefstukken met de gewokte groenten over 2 borden en maak op smaak met wat extra peper.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts