Ontbijt met avocado, gekookt ei, olijfolie en bieslook

Ontbijt met avocado, gekookt ei, olijfolie en bieslook

Een keer wat anders dan yoghurt of havermout: ontbijt met avocado krijgt zijn kans. Bovendien kun je het er lekker lang op volhouden, zónder koolhydraten. Pik in je winst!

Bereidingstijd

  • 15 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 eieren
  • 1 avocado
  • 2 el olijfolie
  • 2 el (gedroogde) bieslook
  • Himalayazout naar smaak

Dit heb je nodig...

  • Steelpan
  • Mes
  • Twee kommen
  • Twee lepels

Bereidingswijze

Breng water aan de kook en doe de eieren erbij. Kook de eieren 7 tot 8 minuten. Snijd de avocado in de tussentijd alvast in blokjes. Spoel de eieren als ze klaar zijn af met koud water, pel ze en snijd ze in kwarten.

Verdeel de avocado en de eieren over twee kommen en schep om met de olijfolie. Bestrooi met de (gedroogde) bieslook en Himalayazout naar smaak. Eet smakelijk!

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

 


Oudere posts Nieuwe posts