Ossenhaaspuntjes met champignons, bosui, paprika en rucola
Bereidingstijd
- 5 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- 200 gr ossenhaas in blokjes gesneden
- 10 champignons
- 6 stengels bosui
- 1 paprika
- Water
Dit heb je nodig...
- Grillpan
- Mes
- Pan
- Snijplank
- Vergiet
Bereidingswijze
Maak de groenten schoon, blancheer (kort in kokend water) vervolgens zo’n 30 seconden en laat ‘schrikken’ in koud water. Kruid de ossenhaaspuntjes met zout en peper en schroei vervolgens al omscheppend dicht. Zet het vuur wat lager, voeg de groenten toe bak het geheel nog heel even door. Verdeel de grillschotel over twee borden en strooi de rucola eroverheen om het gerecht wat pit te geven.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.