Rundertartaar uit de grillpan met witlof, ui en gebakken champignons

Rundertartaar uit de grillpan met witlof, ui en gebakken champignons

Geniet van een smaakvolle en gezonde maaltijd met onze gegrilde rundertartaar, geserveerd met witlof, ui en gebakken champignons. Deze slanke optie biedt een perfecte combinatie van mals rundvlees en knapperige groenten, verpakt met smaak zonder overtollige calorieën. Ontdek hoe deze ingrediënten samenkomen voor een heerlijke, evenwichtige maaltijd die je zeker vaker wilt maken!

💡 Recept uit Fase 1: Dieetfase van het Momentum Lifestyle Programma.

Bereidingstijd

  • 15 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 200 gram rundertartaar
  • 4 stronkjes witlof
  • 1 grote ui
  • 8 champignons
  • Peper
  • Zout
  • Water

Dit heb je nodig...

  • Mes
  • Pepermolen
  • Snijplank
  • Wok

Bereidingswijze

Verwijder de achterkant en de harde kern van de witlof, en snijd vervolgens in kleine stukjes. Snipper de ui en snijd de champignons in vieren, en bak op hoog vuur alvast goudbruin. Blijf keren om te voorkomen dat ze aanbranden en doe er zo nodig een klein beetje water bij. Voeg na ongeveer 2 minuten de witlof toe. Wok de groente gaar en haal even uit de pan. Bak vervolgens de rundertartaartjes 1 minuut op hoog vuur door ze aan beide kanten dicht te schroeien. Zorg ervoor dat je de tartaar niet te ver doorbakt. Zet het vuur laag, bak het geheel nog een halve minuut en maak op smaak met peper en zout.

TIP: Bak een extra tartaartje om de volgende dag koud te eten bij de lunch.

Afslanken en lekker eten met Momentum

Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


Oudere posts Nieuwe posts