Verse spinazie met kipfilet uit de wok
Bereidingstijd
- 20 minuten
Ingrediënten (2 personen)
- 200 gr kipfilet
- 300 gr spinazie vers
- 2 eieren
- 10 olijven zwart
- 1 rode ui
- 1/2 bakje cherrytomaatjes
- Parmezaanse kaas
- Balsamicoazijn wit
- Peper
- Zout
- Water
Dit heb je nodig...
- Kaasschaaf
- Koekenpan
- Kom
- Mes
- Pan
- Pepermolen
- Snijplank
- Vergiet
- Wok
Bereidingswijze
Kook de eieren circa 7 minuten, laat ze schrikken en snijd in de lengte in partjes. Snijd de kipfilet in blokjes, kruid met zout en peper en bak in olijfolie goudbruin. Snipper de ui, snijd de cherrytomaatjes en olijven in plakjes en doe de gewassen spinazie in een schaal. Meng de ingrediënten, besprenkel met een scheutje balsamicoazijn en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over twee borden en schaaf vlak voor het serveren wat Parmezaanse kaas over de salade.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.