Biologische yoghurt met vijgen en frambozen

Biologische yoghurt met vijgen en frambozen

💡 Recept uit Fase 2: Stabilisatiefase van het Momentum Lifestyle Programma.

 

Yoghurt is een gezond en voedzaam ontbijt of tussendoortje dat boordevol probiotica en eiwitten zit. Het kan ook gemakkelijk worden opgefleurd met vers fruit voor een extra smaakvolle en voedzame boost. Vandaag delen we een eenvoudig en lekker recept voor biologische yoghurt met vijgen en frambozen. Dit recept is gemakkelijk te maken en zit vol met voedingsstoffen en antioxidanten.

Bereidingstijd

  • 10 minuten

Ingrediënten (2 personen)

  • 500 ml biologische yoghurt
  • 6-8 verse vijgen
  • 1 kopje verse frambozen
  • 2 eetlepels honing
  • 1/4 kopje gehakte amandelen (optioneel)

        Bereidingswijze

        1. Snijd de verse vijgen in kleine stukjes.
        2. Meng de biologische yoghurt en honing in een kom.
        3. Schep de yoghurt in kommen en voeg de stukjes vijgen, frambozen en gehakte amandelen toe.
        4. Serveer de biologische yoghurt met vijgen en frambozen onmiddellijk.

          Afslanken en lekker eten met Momentum

          Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.


          Oudere posts Nieuwe posts