Havermout pannenkoeken met verse bramen en kwark

Havermout pannenkoeken met verse bramen en kwark

    De zondagochtend vraagt om een uitgebreid ontbijt. Lekker, en het ziet er ook nog eens prachtig uit op je bord!

    Bereidingstijd

    • 25 minuten

    Ingrediënten (2 personen)

    • 90 gr havermout
    • 1 tl bakpoeder
    • 2 eieren
    • 150 ml karnemelk
    • Snufje zout
    • Kokosolie
    • 100 gr kwark
    • Handvol bramen

    Bereidingswijze

    Maal havermout in de keukenmachine tot bloem en meng het met het bakpoeder. Scheid de eieren en meng de eidooiers en de karnemelk met de droge ingrediënten. Laat 10 minuten rusten. Klop de eiwitten met een snufje zout op en spatel voorzichtig door het beslag heen. Voor iets minder luchtige pannenkoeken, kun je de eieren ook gewoon samen met de karnemelk loskloppen en aan de droge ingrediënten toevoegen.

    Bak nu kleine pannenkoekjes van het beslag in een pan met een klein beetje kokosolie. Laat de pannenkoekjes iets afkoelen en serveer ze met de verse bramen en kwark.

    Afslanken en lekker eten met Momentum

    Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.

     


    Oudere posts Nieuwe posts