Paksoi met gember en chilipeper (bijgerecht)
Bereidingstijd
- 10 minuten
Ingrediënten (4 personen)
- 1 struik paksoi
- 1 ui, gesnipperd
- 1 el verse gember, fijngehakt
- Gemalen chilipeper
Dit heb je nodig...
- Mes
- Slacentrifuge
- Wok
- Anti-aanbakspray
Bereidingswijze
Snijd de paksoi in grove stukken, was ze en droog ze in de slacentrifuge. Verwarm de wok met de anti-aanbakspray, en roerbak de ui en gember 1 minuut. Voeg deel voor deel de paksoi toe en roerbak de groenten op hoog vuur in ca. 5 min. beetgaar. Breng de paksoi op smaak met zout en chilipeper.
Afslanken en lekker eten met Momentum
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.