Salade met gebakken groenten en gehakt
Simpel, maar lekker! Salade met gebakken groenten en gehaktballetjes. Tip: Maak de gehaktballetjes gelijk in grotere hoeveelheid, dan heb je alvast iets voor de volgende dag als tussendoortje of voor bij de lunch.
Ingrediënten (2 personen)
- 150 gr haricots verts
- 1 witte ui
- 2 teentjes knoflook
- 1 bakje champignons
- 1 bakje taugé
- 2 el Tamari sojasaus
- 1 tl kurkuma
- 1 tl gemberpoeder
- 1 zakje sla
- 10 kerstomaatjes
Bereidingswijze
Maak gehaktballetjes, bijvoorbeeld de gehaktballetjes uit dit recept: Pittige gehaktballen. Kook de haricot verts voor 4 minuten. Bak de ui en knoflook (fijn gesneden) met champignons (in plakjes) in Tamari sojasaus. Voeg daar kurkuma en gember aan toe. Goed op kleur? Doe dan de haricot verts erbij. Goed doorscheppen en doe in de laatste 3 minuten de taugé erbij. Verdeel de sla en kerstomaatjes over twee borden en leg het groentemengsel en de gehaktballetjes erop. Eet smakelijk!
Afslanken met Momentum?
Dit recept is één van de recepten van het Momentum 3 Fasenplan, een gezonde afslankkuur met echt vers eten, zoals het hoort. Momentum bestaat uit een uitgebalanceerd voedingsplan met ondersteunende voedingssupplementen en indien gewenst (online-)begeleiding. Na het volgen van het Momentum Fasenplan heb je een gezonde levensstijl aangeleerd en wil je nooit meer anders.